Kevään sävyjä..

 

Kiitos kaikille saamastamme huomiosta vuoden 2016 Lappilainen Yritys, olemme nöyrän kiitollisia.

Moni ei oikein kuullut puhettani ja on kysynyt voisinko laittaa sen tänne emännän sivuille...no tässäpä tämä..

    " kiitos Lapin Yrittäjät, Suomen yrittäjät, Muonion yrittäjät, sidosryhmät ja arvon juhlaväki ja ennenkaikkia Rakas mieheni, yhtiökumppanini.

Olemme nöyrän kiitollisia saamastamme kunnian osoituksesta.. kun Muonion Yrittäjäjien Minna kertoi että olivat hakeneet meille tätä palkintoa EN aivan uskonut että me voisimme saada sen.

Koin että olimme liian pieni yritys, sitten kun palkinnon saanti joulukuussa Yrittäjien kirjeellä todentui...

aloin katsoa elettyä elämää taaksepäin YMMÄRTÄEN että on sitä oltu monessa mukana ja ollaan edelleen ja kehitytään.

Paljon on saatu aikaan. Siitä nousee nöyrä kiitos perhettä, yritystä, aluetta kuin seutukuntaamme kohtaan. Kuten Pirkka sanoi mottomme on alusta asti ollut, pienesti mutta sydämellä.

 

Olemme saaneet elää näköistämme elämää KESKELLÄ sukutilan hienoa historiaa. Särkijärven tila pääsi myös Suomi 100 kirjaan, josta olen äärettömän ylpeä.

Tämä palkinto on meille kaikille PIENYRITYKSILLE kunniaksi.

Kiitos arvon juhlaväki Olemme juhlamme ansainneet ja kiitos Sotiemme Veteraanit että saamme juhlia sen 100 vuotiaassa SUOMESSAMME.

KIITOS"

 

 

Ravintolassa kaikki on melkeimpä entisellään sunnuntaisin nautimme Raattamalaista käristystä ja puikulamuusia, keskiviikkoisin syömme mainion Kalapöytämme anteja ja perjantaita juhlimme Talon pihvipäivänä. Muinakin päivinä kannattaa tulla nauttimaan noutopöydästämme kanssamme.

 

Iloa,valoa ja rakkautta yhdessä Valon Soturit

 

 

 

 

Emännän blogi

Kirjaudu

Kirjaudu tilillesi

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut