Aitoa lappilaista lähiruokaa Apajan tapaan

Ravintola Apaja

Apaja tarjoilee kotimaista ja maukasta kotiruokaa. Ruokalista vaihtelee sesonkien mukaan. Keväällä nautitaan keskiviikkoisin Raattamalaista poroa käristyksen muodossa ja perjantaisin päätetään hiihtolomaviikko maukkaaseen pihviin. Ihanat itsetehdyt keitot ja salaatit alkuun noutopöydästä. Tervetuloa nauttimaan kanssamme, läheltäkäsin. Ravintola on avoinna klo 8-20, aamupala klo 8-9.30, kahvio - lounas klo 11-15, päivällistä klo 17 - 19.

 
 
 
          
Ruokaa läheltä

Ravintola Apaja tarjoaa aitoja lappilaisia makuelämyksiä ja kotoisen maukkaita leivonnaisia itse tehden. Marjat piirakoihin poimivat Ritva äiti, Pekka tai minä itse.

Olemme aina luottaneet lähiruoan voimaan: poronliha tulee oman alueen poromiehiltä, siika ja muikku kotijärvestä Ritvan, Raimon ja kumppaneiden pyytäessä, peruna omasta maasta ja Ylitornion  alueelta.  Hilla lähijänkiltä ja muut marjat Särkitunturin tunnetusti antoisilta mättäiltä. Saammepa me  etelän herkkujakin suppilovahveroita, mustaa torvisientä ,kanttarellejakin ja omenia tuliaiseksi, ihanilta asiakkailtamme.

Hyvää ruokahalua!