Aitoa lappilaista lähiruokaa Apajan tapaan

Ravintola Apaja

 

 

Ravintolan kevät;

Sunnuntaisin; Lappipöytä makujen matka Lapin makumaalle 32e/hlö

Keskiviikkoisin; Suosittu kalapöytämme, hinta 32 e/ hlö

Perjantaisin; Pihvillä parasta, hinta 32e / hlö

Muinakin päivinä maukasta ja läheltäkäsin tehtyä kotoisen hyvää ruokaa.

 

Ravintola ja kahvila sulkee ovensa 21.4.2019, toimimme B&B periaatteella kevään.

 
 
 
          
Ruokaa läheltä

Ravintola Apaja tarjoaa aitoja lappilaisia makuelämyksiä ja kotoisen maukkaita leivonnaisia itse tehden. Marjat piirakoihin poimivat Ritva äiti, Pekka tai minä itse.

Olemme aina luottaneet lähiruoan voimaan: poronliha tulee oman alueen poromiehiltä, siika ja muikku kotijärvestä Ritvan, Raimon ja kumppaneiden pyytäessä, peruna omasta maasta ja Ylitornion  alueelta.  Hilla lähijänkiltä ja muut marjat Särkitunturin tunnetusti antoisilta mättäiltä. Saammepa me  etelän herkkujakin suppilovahveroita, mustaa torvisientä ,kanttarellejakin ja omenia tuliaiseksi, ihanilta asiakkailtamme.

Hyvää ruokahalua!