Aitoa lappilaista lähiruokaa Apajan tapaan

Ravintola Apaja

 

 

 

 

Lounaat kevät 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lauantai

 

Poronlihakeittoa 

 

 

 

 

 

Reindeer soup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntai

Kasvisosekeittoa

 

 

 

 

 

Vegetarian soup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maanantai

Vegaaninen linssi-porkkanakeitto

 

 

 

House vegan soup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiistai

 

Lapinpojan savuporokeittoa

 

 

 

 

Lapland smoked reindeer soup

 

 

 

 

 

 

 

 

Keskiviikko

Kalakeittoa

 

 

 

 

 

Fish soup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torstai

 

Hernekeittoa

 

 

 

 

 

Pean soup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perjantai

Talon kanakeittoa

 

 

 

 

 

House chicken soup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lounaaseen kuuluu keitto, salaattipöytä ja pieni makea kahveineen.

Lunch incluides in soup, salad, dessert and coffee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HINTA 12e/henkilö

 

 

 

 

 

salaattipöytä 8e/ henkilö

     
           
 
 
 
          
Ruokaa läheltä

Ravintola Apaja tarjoaa aitoja lappilaisia makuelämyksiä ja kotoisen maukkaita leivonnaisia itse tehden. Marjat piirakoihin poimivat Ritva äiti, Pekka tai minä itse.

Olemme aina luottaneet lähiruoan voimaan: poronliha tulee oman alueen poromiehiltä, siika ja muikku kotijärvestä Ritvan, Raimon ja kumppaneiden pyytäessä, peruna omasta maasta ja Ylitornion  alueelta.  Hilla lähijänkiltä ja muut marjat Särkitunturin tunnetusti antoisilta mättäiltä. Saammepa me  etelän herkkujakin suppilovahveroita, mustaa torvisientä ,kanttarellejakin ja omenia tuliaiseksi, ihanilta asiakkailtamme.

Hyvää ruokahalua!