fbpx
+358 400 905 863 info@sarkijarvenmajat.fi
kahdeksan vuodenajan keittiö

Kahdeksan vuodenajan keittiö

Lähiruokaa perinteitä kunnioittaen

Majat avoinna hiihtosesongin ajan 26.10-19.11.2021:
  • Aamupalaa klo 7.00-8.30, hintaan 10€/hlö
  • Lounasta klo 12-14, hintaan 12€/hlö
  • Päivällistä klo 18-19.30, hintaan 20€/hlö
  • Noutopöytä ja makoisaa kotiruokaa.

Varaathan pikkujoulupöytäsi ajoissa!

Teemallinen pikkujoulu yrityksille ja ryhmille ajalla 26.11-11.12.2021.

 

PIKKUJOULU

Menu 1.   

Talon kalalautanen mätimoussea kananmunalla, sillitartar, talon muikkuja ruislastulla

Leivinuunihaudutettua possua Juurespyree, villiyrttipesto

Kahvi / Tee & Joulumakeinen

Hinta 23€/ hlö, ilman alkoholijuomia

 

Menu 2.     

Poro-sienisalaatti toust & pikkelöidyt kasvikset

Pekoniin käärittyä haukea, valkoviinikastiketta ja perunat

Punssikakkua & kahvi tai tee

Hinta 39€/ hlö, ilman alkoholijuomia

Molemmat menut sis. alkuruoan tarjoiltuna, pääruoka buffa, talon leivät ja kotijuomat.

Kysy lisää!

kahdeksan vuodenajan keittiö

Joululounas 15.12 klo 11.30-15

  • Talon sillit
  • Tomaattimuikut
  • Rapeat auramuikut
  • Mätimunat, Talon haukipateeta
  • Kylmäsavulohisalaattia
  • Waldorfin salaattia
  • Makea punajuuri-omenaraaste
  • Wihersalaatia

 

  • Leivinuuni haudutettua possua, luumu-kermakastikkeessa
  • Miekojärven jouluiset kuharullat
  • Paahdetut juurekset & perunat

 

  • Joulukäärö kahvilla/ teellä

Hinta 25 €/hlö

 

Jouluaaton illallinen 24.12 

Kattaus klo 16.00. Toinen kattaus on täynnä.

Menu tulossa.

Hinta 48 €/hlö

Varaukset +358 400 905 863
info@sarkijarvenmajat.fi

 

kahdeksan vuodenajan keittiö
kahdeksan vuodenajan keittiö

Kansainvälinen joulupöytä 25.12 klo 18.00 alk.

Menu tulossa.

Hinta 48 €/hlö

Suositellaan pöytävarauksia.

+358 400 905 863
info@sarkijarvenmajat.fi

 

Jokaisena Lapin kahdeksana vuodenaikana raaka-aineet tarjoamme vieraillemme maistuvaa kotiruokaa lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Teemme ruokaa sydämellämme perinteitä kunnioittaen. Tällä rannalla näin on tehty jo useamman sukupolven ajan.

kahdeksan vuodenajan keittiö
kahdeksan vuodenajan keittiö

Ruokaa läheltä

Ravintola Apaja tarjoaa aitoja lappilaisia makuelämyksiä ja kotoisen maukkaita leivonnaisia itse tehden. Marjat piirakoihin poimivat Pekka tai minä itse eli Tarja.

Olemme aina luottaneet lähiruoan voimaan: poronliha tulee oman alueen poromiehiltä, siika ja muikku kotijärvestä  kumppaneiden pyytäessä, peruna omasta maasta ja Ylitornion  alueelta.  Hilla on kerätty lähijänkiltä ja muut marjat Särkitunturin tunnetusti antoisilta mättäiltä. Saammepa me  etelän herkkujakin suppilovahveroita, mustaa torvisientä ,kanttarellejakin ja omenia tuliaiseksi, ihanilta asiakkailtamme.

Ravintola Apaja palvelee

Ravintola Apajassa voit nauttia kaikki päivän ateriat aamiaisesta lähtien. Pöydät on aseteltu laveasti, että kaikilla on tilaa ja turvaväliä nauttia ruuasta.

Ravintola Apaja palvelee meillä majoittuvia vieraita, mutta oikein mielellään myös kaikkia ohikulkevia. Lämpimästi tervetuloa syömään läheltä ja kaukaa!

kahdeksan vuodenajan keittiö

Aitoja iloja, nautintoja ja hyvää mieltä yhdessä pienesti mutta sydämellä