fbpx
+358 400 905 863 info@sarkijarvenmajat.fi
kahdeksan vuodenajan keittiö

Kahdeksan vuodenajan keittiö

Lähiruokaa perinteitä kunnioittaen

Majoitus aamupalalla alkaen 5.6.-23.9.2023

Seuraa Facebookia!

 

Jokaisena Lapin kahdeksana vuodenaikana raaka-aineet tarjoamme vieraillemme maistuvaa kotiruokaa lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Teemme ruokaa sydämellämme perinteitä kunnioittaen. Tällä rannalla näin on tehty jo useamman sukupolven ajan.

kahdeksan vuodenajan keittiö
kahdeksan vuodenajan keittiö

Ruokaa läheltä

Ravintola Apaja tarjoaa aitoja lappilaisia makuelämyksiä ja kotoisen maukkaita leivonnaisia itse tehden. Marjat piirakoihin poimivat Pekka tai minä itse eli Tarja.

Olemme aina luottaneet lähiruoan voimaan: poronliha tulee oman alueen poromiehiltä, siika ja muikku kotijärvestä  kumppaneiden pyytäessä, peruna omasta maasta ja Ylitornion  alueelta.  Hilla on kerätty lähijänkiltä ja muut marjat Särkitunturin tunnetusti antoisilta mättäiltä. Saammepa me  etelän herkkujakin suppilovahveroita, mustaa torvisientä ,kanttarellejakin ja omenia tuliaiseksi, ihanilta asiakkailtamme.

Ravintola Apaja palvelee

Ravintola Apajassa voit nauttia kaikki päivän ateriat aamiaisesta lähtien. Pöydät on aseteltu laveasti, että kaikilla on tilaa ja turvaväliä nauttia ruuasta.

Ravintola Apaja palvelee meillä majoittuvia vieraita, mutta oikein mielellään myös kaikkia ohikulkevia. Lämpimästi tervetuloa syömään läheltä ja kaukaa!

kahdeksan vuodenajan keittiö

Aitoja iloja, nautintoja ja hyvää mieltä yhdessä pienesti mutta sydämellä