
Kahdeksan vuodenajan keittiö
Lähiruokaa perinteitä kunnioittaen
Majoitus aamupalalla alkaen 5.6.-23.9.2023
Seuraa Facebookia!
Jokaisena Lapin kahdeksana vuodenaikana raaka-aineet tarjoamme vieraillemme maistuvaa kotiruokaa lähellä tuotetuista raaka-aineista.
Teemme ruokaa sydämellämme perinteitä kunnioittaen. Tällä rannalla näin on tehty jo useamman sukupolven ajan.


Ruokaa läheltä
Ravintola Apaja tarjoaa aitoja lappilaisia makuelämyksiä ja kotoisen maukkaita leivonnaisia itse tehden. Marjat piirakoihin poimivat Pekka tai minä itse eli Tarja.
Olemme aina luottaneet lähiruoan voimaan: poronliha tulee oman alueen poromiehiltä, siika ja muikku kotijärvestä kumppaneiden pyytäessä, peruna omasta maasta ja Ylitornion alueelta. Hilla on kerätty lähijänkiltä ja muut marjat Särkitunturin tunnetusti antoisilta mättäiltä. Saammepa me etelän herkkujakin suppilovahveroita, mustaa torvisientä ,kanttarellejakin ja omenia tuliaiseksi, ihanilta asiakkailtamme.
Ravintola Apaja palvelee
Ravintola Apajassa voit nauttia kaikki päivän ateriat aamiaisesta lähtien. Pöydät on aseteltu laveasti, että kaikilla on tilaa ja turvaväliä nauttia ruuasta.
Ravintola Apaja palvelee meillä majoittuvia vieraita, mutta oikein mielellään myös kaikkia ohikulkevia. Lämpimästi tervetuloa syömään läheltä ja kaukaa!

Aitoja iloja, nautintoja ja hyvää mieltä yhdessä pienesti mutta sydämellä